Få ro i sindet med den rette løsning

Videoovervågning med kamera indendørs og udendørs

Overvejer du at få videoovervågning? Hos Faxe-Orup El-Installation har vi stor ekspertise med alle former for indendørs og udendørs tv-overvågning for private og erhverv. Vi servicerer kunder i bl.a. Faxe, Køge, Haslev og omegn.

Trådløs overvågning af alt fra indbrud til overfald

Fordelen ved trådløs overvågning er, at det er forholdsvis ukompliceret at installere. Samtidig er det nemt at flytte et kamera, hvis ens behov ændrer sig. Derfor bliver det mere og mere udbredt i alt fra private hjem til erhvervsvirksomheder, hvor der er risiko for indbrud.

Et overvågningskamera benyttes også i butikker for at holde øje med røveri, overfald og butikstyveri med videre. På samme både kan det også benyttes til at minimere personaletyveri indenfor en lang række erhverv.

Vi kan installere forskellige typer videoovervågning, og overvågningen kan kombineres med en alarm. Det kan være en tyverialarm, en brandalarm eller en overfaldsalarm.

Faxe-Orup El-Installation er en familieejet virksomhed, som drives af tredje generation. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet, hurtighed og kvalitet til den rigtige pris og til tiden. Det har vi gjort siden 1952.

Få et uforpligtende tilbud på videoovervågning

Du er velkommen til at få en snak med os om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne forbi for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for videoovervågning.

Du kan ringe til os på telefon 56 71 31 60 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail el@faxe-orup.dk, så vender vi tilbage til dig.

facebook Følg med på Facebook

Kom i kontakt med os

Faxe-Orup El-Installation ApS

CVR: 46507711

E-mail: el@faxe-orup.dk

Hovedkontor:

Rådhusvej 51, 4640 Faxe

Klik her for rutevejledning

Køge afdeling:

Ørnevej 18, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Stevns afdeling:

Egestræde 5, 4660 Store Heddinge

Klik her for rutevejledning

Kontorets åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 12.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

​Døgnvagt på telefon