Vi ved hvad vi laver

Ventilation og køleteknik

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Dette kan Faxe-Orup El-Installation ApS sikre dig og din familie. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Frisk og ren luft

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Ved installationen af et ventilationsanlæg vil den brugte og dårlige luft løbende blive udskiftet med filtreret, frisk og ren luft, hvilket er til stor glæde og gavn for alle involverede parter.

Forskellige kundegrupper

Faxe-Orup El-Installation ApS klarer opgaver både for private og for erhverv. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, og garanterer for kvaliteten og effektiviteten af vores ventilationsanlæg.

Vi monterer, renser og vedligeholder alt lige fra store ventilationsanlæg til emhætten i dit private køkken og udsuget på dit badeværelse.

Køleteknik

Har du brug for en løsning – stor som lille – inden for køle-/fryse- eller varmeanlæg, så er Faxe-Orup El-Installation ApS dit firma. Vi har mange års erfaring i branchen - lige fra salg og levering til montering og service og du får altid udført et topprofessionelt stykke arbejde.

Det kan være svært at finde ud af, præcis hvilket anlæg som passer til dit eller dit firmas behov og du skal derfor ikke holde dig tilbage. Vores eksperter sørger altid for at videreuddanne sig, så vi konstant hat fokus på kvalitet og udvikling, da det er et område i konstant udvikling. Det betyder at du som kunde hos os altid kan være sikker på at få kompetent vejledning og dine behov vil være i centrum gennem hele processen, hvilket også afspejler sig i dit endelige produktvalg.


Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information

facebook Følg med på Facebook

Kom i kontakt med os

Faxe-Orup El-Installation ApS

CVR: 46507711

E-mail: el@faxe-orup.dk

Hovedkontor:

Rådhusvej 51, 4640 Faxe

Klik her for rutevejledning

Køge afdeling:

Ørnevej 18, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Stevns afdeling:

Egestræde 5, 4660 Store Heddinge

Klik her for rutevejledning

Kontorets åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 12.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

​Døgnvagt på telefon