Vil du vide mere

Om os

Faxe-Orup EL A/S ejes i dag af Martin Flindt Møller. Virksomheden blev grundlagt i 1952 af Asger Flindt Møller og var i de første år en mindre installationsforretning. Efter de første år blev de første medarbejdere ansat og virksomheden er i dag vokset til et af de dominerende installationsfirmaer i området.

Martin Flindt Møller startede i virksomheden i 2001 som lærling, og efter sin grunduddannelse, startede han sin uddannelse som autoriseret elinstallatør, som blev veloverstået i 2008 og indgik efterfølgende i ejerkredsen af Faxe-Orup EL A/S. Pr. 1 juni 2008 overtog Martin Flindt Møller hele virksomheden efter hans far, Henrik Flindt Møller og er i dag eneejer.​

​Vision

Vi har en vision om at Faxe-Orup EL A/S skal være den foretrukne samarbejdspartner for områdets erhvervsliv, offentlige institutioner og private så vel som indefor for EL som for VVS. 

Metoden skal være fleksibilitet i kraft af hurtig respons ved problemer, den rigtige løsning til den rigtige pris og til tiden. 

Vi kalder os selv for ''teknikske entrepernør'' og tilbyder vores kunder veluddannet personale inde for el, vvs, ventilation, køl, tele/data, AIA, ABA, ITV m.m og med så bredt et udvalg af know how blandt vores medarbejder, sikre vi vores kunder den mest mulige fleksibel og hurtige service.​

Miljø

Hos Faxe-Orup EL A/S sorterer vi affald. Affaldet bliver sorteret i grupper, f.eks. pap/papir, brændbart affald, lyskilder, jernskrot, hård plast, blød plast, akkumulatorer og kabelskrot.

Miljø handler også om måden vi forholder os til hinanden på. Faxe-Orup EL A/S skal være et rart sted at være og nogle af faktorerne for et godt arbejdsmiljø kan være: APV, sikkerhedsorganisation, medarbejderklub, medarbejderhåndbog og kemikalie håndbog – faktorer som vi lægger stor vægt på er i orden.

Du kan altid kontakte os!

Hos Faxe-Orup El-Installation ApS besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebook Følg med på Facebook

Kom i kontakt med os

Faxe-Orup El-Installation ApS

CVR: 46507711

E-mail: el@faxe-orup.dk

Hovedkontor:

Rådhusvej 51, 4640 Faxe

Klik her for rutevejledning

Køge afdeling:

Ørnevej 18, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Stevns afdeling:

Egestræde 5, 4660 Store Heddinge

Klik her for rutevejledning

Kontorets åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 15.30

Fredag

07.00 - 12.00

Lørdag og søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

​Døgnvagt på telefon